top of page
  • sendikam

Seka Devlet Hastanesi ve Karaköprü ADSM den Toplu Geçişler

Güncelleme tarihi: 8 Mar 2022

A.Sağlık İş Sendikası olarak Kurulduğumuz günden itibaren doğruların peşinde olduğumuzu işçi hak ve menfaatleri için hareket edeceğimizi her zaman ifade ettik. Bugün de görüyoruz ki sabırla ilmek ilmek dokunan Sendikacılıkta yeni anlayışı Sağlık İşçilerinden Başlamak üzere Ülkemize dalga dalga yaymaya gayret ediyoruz.

Kocaeli ‘de Seka İzmit Devlet Hastanesinde çalışan İşçi arkadaşlarımız kaybettikleri hakları kazan mak adına A.Sağlık İş Sendikasına Grup Halinde Üyelik İşlemlerini yaptılar ve Gazetelere Genel Başkan Yardımcımız Vehbi KESKİN ve Kocaeli Yönetimi ile birlikte Resim verdiler. Kendilerine Ailemize hoş geldiniz diyoruz.

SEKA Devlet Hastanesinin ardından, Hastane olarak KARAKÖPRÜ Adsm de A.Sağlık İş Sendikasını tercih ettiler. Hastane çalışanları bu mutluluklarını Genel Başkan Yardımcımız Kemal DEMİR ve Şanlıurfa Yönetimi ile birlikte gazetelere resim vererek kutladılar. İşçi Arkadaşlarımızın bütün beklentilerini karşılamaya hazır olduğumuzu bildirir. Emeği geçen temsilci ve Yöneticilerimizi tebrik ediyor Üye arkadaşlarımıza ailelerine hoş geldiniz diyoruz.

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page